A természetben való mozgás a legjobb, amit tehetsz magaddal!

Zenés Nordic Walking

Magyarországon egyedül csak a Nordic Walking Alapoknál


Melyik az a sport, amellyel képességeidet komplex módon fejlesztheted és a teljes tested átmozgathatod ízületeidet kímélve?

A nordic walking.

Lehet-e egy edzőtermi edzés intenzív szabadtéri megfelelője a zenés nordic?

Igen, mindenképpen.

Milyen korosztályt várunk a zenés nordicra ? 

A 40-es, 50-es korosztályt, akik intenzív szabadtéri mozgásra vágynak.

És mitől különleges a zenés nordic?

A sportág szakszerű elsajátításán, edzésén és a természet feltöltő erején túl különböző tempókat diktálva egy ütemre hajtunk végre nordicos koreográfiákat.

Milyenek a zenék? 

Olyan mai, retro, magyar és külföldi zenék, amelyekre jól lehet technikázni.

Mire jó mindez?

A zenés nordic walking egyedülálló módon fejleszti az állóképességet, mozgáskoordinációt, ritmusérzéket és az ügyességet. Fitten tart és biztosítja a jó hangulatot és a jó közérzete.

Ízelítő a zenés nordic walking edzéshez

Kinek javasolt
a zenés nordic walking?

Sportolóknak, kiegészítő edzésként

Különösen futóknak, kerékpárosoknak a felsőtest edzéséért. Ütős sportot űzőknek, hogy a terhelése kiegyenlített legyen.

Edzőterembe járóknak

Fülledt levegő és egysíkú közeg helyett irány a természet!
Csaknem minden izmodat átmozgatjuk szabadtéri edzéseinken.

Irodában ülőknek

Töltődj fel a természetben, mozgasd át valamennyi izmodat -azokat is, amelyekről nem is tudtál- és tegyél a testtartásodért, egészségedért!

Fogyni vágyóknak

Olyan intenzív, kardió edzés lesz, amit biztosan bírni fogsz! Tartósan a zsírégető zónában leszel, a botok használatával pedig kíméled az ízületeidet is.

Nőknek és férfiaknak is

40 éves életkor felett akármit már nem sportolhatsz. A nordic walkinggal kíméletesen és hatékonyan tehetsz az egészségedért. A nordikozás derűt és pozitív életérzéseket hoz életedbe. Egyéni sportként is remek, csapatban pedig társakra is találhatsz.

Nordic walking fanoknak

Te már eleve nordic walking fan vagy? Akkor ez az edzésforma számodra KIHAGYHATATLAN!

Ki lesz az edződ?


Lipusz Judit

rekreációs tréner
VDNOWAS nordic walking edző
szenior tréner

Oszlassuk el a tévhiteket! A nordic walking nemcsak az idősek sportja. Minél korábban kezded el a nordic walkingot, annál többet hozhatsz ki belőle!

Ugyanakkor az is igaz, hogy ez a sportág élethosszig űzhető, életkorunk előrehaladtával is alkalmas lesz arra, hogy egészségesen és fitten tartson.


Nincs felszerelésed?

Ne aggódj, mert a nordic walkingozáshoz mindössze egy kényelmes sport cipő, egy időjárásnak megfelelő szabadidőruha, saját fülhallgató és a speciális nordic walking botok szükségesek.
A botokat pedig én biztosítom az edzéseidre.

Most azonnal kipróbálnád a zenés nordic walkingot?

Nagy örömömre sokan vagytok így vele!

Kezdőknek ajánlott előbb egy két alkalmas technikai alapfoglalkozáson való részvétel.

Amennyiben haladó vagy, azonnal jelentkezz be itt!

Zenés Nordic walking edzésre jelentkezés

KEZDŐ foglalkozást akkor válassz, ha a zenés nordic edzéshez szükséges technikákat szeretnéd elsajátítani!

HALADÓ zenés nordic edzést akkor válassz, ha már az alapismereteket egy minimum két alkalmas kezdő foglalkozáson elsajátítottad!

Zenés nordic walking ára

Zenés nordic edzés

Ha már tudod az alapokat.
2021. április 30 -ig egyszer ingyenesen

kipróbálhatod az edzést.

2 800 Ft/fő/óra

Zenés nordic edzés bérlettel


9 000 Ft/4 alkalom

Zenés nordic edzésre felkészítő
technikai alapfoglalkozás csoportos

5000 Ft/fő/alkalom

Kattanj rá a nordicozásra velem
és ismerd meg a Nordic Walking Alapokat a média szemével!Akik már kipróbálták

velem a zenés nordic walkingot

Andi

50+

"Egy éve barátnőm vitt el a Nordic Walking Alapok edzésére, ami meglepetésemre nagyon bejött. Minden porcikámat kíméletesen átmozgatja és Judit szerintem a legszuperebb edző. Mindenkire figyel, segít, nagyon lelkes és inspiráló. Szóval élvezem a szabadban a friss levegőn ezt az igazán jó mozgást, de mióta Judit kitalálta a zenés edzéseket, hát kifejezetten beleszerettem. Minden meg van benne ami egy jó, intenzív edzéshez kell. Nagyon jó zenékre, ritmusra végezzük a gyakorlatokat, mindezt úgy, hogy közben teljesen ki tudok kapcsolni és észre sem veszem, hogy milyen intenzitással végzem a gyakorlatokat. Trénerünk még a futást, az ugrálást is belecsempészte az edzések összeállításába, ami a zene segítségével sokkal könnyebb és felszabadítóbb. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert egy ilyen edzés után olyan érzésed van, mintha kicseréltek volna. Mindenki mosolyog és ez az érzés és öröm belülről jön. Nincs szerintem még egy ilyen sport vagy mozgásforma ami ennyire összetett és élvezetes, hisz itt minden adott, a gyönyörű környezet, a friss levegő, a jó társaság, a kíméletes de mégis nagyon intenzív mozgás, a jó zene, ritmus, egy kis tánc és nem utolsó sorban a jó edző! Szuper, a legjobb!!!"

Timi

40+

"Szeretem, mert zenés. :) Sokszínű (diagonál, páros bot, sasszé, futás, és a leglátványosabb 4 diagonál 2 páros bot), mindenki megtalálhatja az edzettségi szintjének megfelelő technikát, tudja magának könnyíteni, nehezíteni. Jól felépített (bemelegítés, edzés, levezetés), együtt vagyunk és mégis magunkban, javítja az állóképességet, megmozgatja a keringést, "erősebb" mint egy "normál" edzés (vagy magadnak erősebbé tehető), lehet benne kihívás, fejlődési lehetőség. Mindig várom, hogy legyen újra!"

Dezső

60+

"Mindenkinek ajánlom a nordicot, aki bármikor végezhető, egész testet átmozgató szabadidősportot keres,vagy fogyni szeretne, vagy hát-, derék-, váll fájdalmait szeretné megszüntetni. Nekem pl. 20 kg-ot sikerült fogynom egy év alatt, igaz volt is miből. Nem lett szükségem fájdalomcsillapító injekció kúrára a nyaki gerincemre, amire korábban rendszeresen ráfanyalodtam. Kívánom mindenkinek, hogy a nordicozás eredményeként szülessen meg az igénye az intenzívebb mozgásra, a kondíció javításra is. Erre kiválóan alkalmas a zenére nordicozás, a gyors, ütemes, a többiekkel szinkronban végzett mozgás.

Tibor

40+

"Szeretném ajánlani a zenés nordic walkingot, azok számára, akik szeretik a zenét, akik szívesen sportolnak csapatban, és akik kicsit intenzívebb mozgásra vágynak. Továbbá ajánlom edzőrtermi edzések kiegészítő kardió edzéseként, ami a friss levegőn a természetben zajlik. Minden korosztásztálynak mert nem csak az időseké a világ! :) 

Andrea

60+

"Három éve szerettem bele a nordic walkingba... Azóta "szorgalmasan" járok Lipusz Judit edzéseire (NWA). Nemrég indított egy úgynevezett "Zenés nordicot", melyen zenére,különböző technikákkal, lépéskombinációkkal nordicozunk. A botok használatával ízületkímélő módon ugrásokat is meg tudok csinálni és még futni is tudok! Kicsit "keményebb", mint az alap nordic, de merem ajánlani az "idősödő" korosztálynak is." 


Kérdésed van?

Keress bátran elérhetőségeimen!

Hívj hétköznapokon 17 óra után, vagy szombaton egész nap!

+36 30 467 7652