Zenés Nordic


 • Zenés Nordic walking edzés 2800 Ft/fő/alkalom,                bérlet 9 000/fő/4 alkalom

  A Zenés Nordic intenzív  edzések célja a test komplex átmozgatása, az állóképesség, a mozgáskoordináció, az ügyesség és a ritmusérzék egyidejű fejlesztése.

  Az edzés közben a zene ritmusára végezzük a nordic walking különböző technikáit, különféle lépéskombinációkat, egyéb átmozgató, erősítő gyakorlatokat. Az összeállított zenék vegyesek, a retrótól napjaink zenéjéig, magyar és külföldi előadóktól minden megtalálható, amire jól lehet gyalogolni.

  Az edzések bemelegítéssel kezdődnek és nyújtással fejeződnek be, időtartamuk általában egy óra, helyszín Újpesten a Farkaserdő, illetve esetileg tartunk máshová kihelyezett edzéseket.

  Az edzésekre azokat várom, akik Kezdő I-II foglalkozásokon részt vettek és ismerik a nordic walking különböző technikáit.

  Az zenés edzéseket elsősorban azoknak ajánlom, akik intenzív szabadtéri mozgásra és képességeik komplex fejlesztésére vágynak. Célcsoport 40+és 50+ és a fittebb 60+ korosztály.

  A részvételhez szükséges saját fülhallgató. Botot korlátozott számban biztosítok. Az edzéseim bérlettel is látogathatóak, így olcsóbbak.

  A jó hangulat és a jó közérzet edzés közben és utána is garantált!

  Örömmel és szakmai felkészültséggel várlak TÉGED is zenés edzéseimen!