Kezdő II. páros foglalkozás

2021.02.19

Ára: 6 500 Ft/fő/90 perc

A két fős csoportban több idő jut az egyes résztvevők egyéni fejlesztésére. Időpontot esetileg egyeztetünk időbeosztásotokat előtérbe helyezve.

A Kezdő II. foglakozáson való részvétel a Kezdő I. foglakozás elvégzésével lehetséges.

Kezdő II. foglakozáson a diagonál technika ismétlése után személyre szabottan és egyéni fejlesztéssel megtanítom a nordic walking különféle technikáit - a botok helyes használatát a felsőtest átmozgatásáért, mindezt összhangban a lábmunkával-, hogy igazán hatékony és balesetmentes lehessen a sportolás. Ezek a technikák minden esetben a páros bot technika, a lejtmenetben, az emelkedőn ajánlott technikák az ízületek kímélése jegyében. Amennyiben jól halad a páros, más lépőtechnikák elsajátítására is sor kerül, illetve képességfejlesztő szabadtéri gyakorlatok megtanulására, gyakorlására is lehetőség nyílik. A két kezdő foglakozás  elvégzésével elegendő ismereted lesz ahhoz, hogy hatékony és változatos edzéseket állíts össze magadnak és biztonságosan sportolhass, vagy akár az edzéseimen is részt vehess, ahol mindezt szakszerűen kitalálom Neked és csapatban lehetsz. Megtapasztalhatod a szervezetre gyakorolt számos jótékony hatást és azt a pozitív életérzést, amit a nordic walkingozás nyújthat.

foglakozáson rövid felszerelés és bot ismertetésre is sor kerül, hogy a saját botod és felszerelésed beszerzését megfelelő információkkal felvértezve bonyolíthasd. A foglakozások helyszíne jellemzően Újpesten a Farkaserdő vagy a Margitsziget, de igény esetén más megbeszélt helyszín is lehetséges.

Aki még több technikai ismeretre és gyakorlásra vágyik, ajánlom a Haladó foglakozást.