Kezdő II. egyéni oktatás

2019.03.11

Ára: 11 000 Ft/fő/2óra

Ez az oktatás rendkívül hatékony mód a sportág ismereteinek elsajátításához és csak RÓLAD szól. Időpontot esetileg egyeztetünk időbeosztásodat előtérbe helyezve.

A Kezdő II. oktatáson való részvétel a Kezdő I. oktatás elvégzésével lehetséges.

A Kezdő II. oktatáson a diagonál technika ismétlése után személyre szabottan és egyéni fejlesztéssel megtanítom a nordic walking különféle technikáit - a botok helyes használatát a felsőtest átmozgatásáért, mindezt összhangban a lábmunkával-, hogy igazán hatékony és balesetmentes lehessen a sportolás. Ezek a technikák minden esetben a páros bot technika, a lejtmenetben és az emelkedőn ajánlott technikák az ízületek kímélése jegyében. Amennyiben jól haladsz, más lépőtechnika elsajátítására is sor kerül, illetve képességfejlesztő szabadtéri gyakorlatok megtanulására, gyakorlására is lehetőség nyílik. A két kezdő oktatás elvégzésével elegendő ismereted lesz ahhoz, hogy akár egyedül is hatékony és változatos edzéseket állíts össze magadnak és biztonságosan sportolhass, vagy akár az edzéseimen is részt vehess, ahol mindezt szakszerűen kitalálom Neked és csapatban lehetsz. Megtapasztalhatod a szervezetre gyakorolt számos jótékony hatást és azt a pozitív életérzést, amit a nordic walkingozás nyújthat. Az oktatáson rövid felszerelés és bot ismertetésre is sor kerül, hogy a saját botod és felszerelésed beszerzését megfelelő információkkal felvértezve bonyolíthasd.

Az oktatások helyszíne jellemzően Újpesten a Farkaserdő vagy a Margitsziget, de igény esetén más megbeszélt helyszín is lehetséges.

Aki még több technikai ismeretre és gyakorlásra vágyik, ajánlom a Haladó oktatást.