Kezdő II. egyéni foglalkozás

2021.02.19

Ára: 11 000 Ft/fő/90 perc

Ez a foglakozás rendkívül hatékony mód a sportág ismereteinek elsajátításához és csak RÓLAD szól. Időpontot esetileg egyeztetünk időbeosztásodat előtérbe helyezve.

A Kezdő II. foglakozáson való részvétel a Kezdő I. oktatás elvégzésével lehetséges.

A Kezdő II. foglakozáson személyre szabottan és egyéni fejlesztéssel megtanítom a nordic walking különféle technikáit - a botok helyes használatát a felsőtest átmozgatásáért, mindezt összhangban a lábmunkával-, hogy igazán hatékony és balesetmentes lehessen a sportolás. Ezek a technikák minden esetben az 1:3 technika, a páros bot technika, a lejtmenetben és az emelkedőn ajánlott technikák az ízületek kímélése jegyében. Amennyiben jól haladsz, más lépőtechnika elsajátítására is sor kerül, illetve képességfejlesztő szabadtéri gyakorlatok megtanulására, gyakorlására is lehetőség nyílik. A két kezdő foglalkozás elvégzésével elegendő ismereted lesz ahhoz, hogy akár egyedül is hatékony és változatos edzéseket állíts össze magadnak és biztonságosan sportolhass, vagy akár az edzéseimen is részt vehess, ahol mindezt szakszerűen kitalálom Neked és csapatban lehetsz. Megtapasztalhatod a szervezetre gyakorolt számos jótékony hatást és azt a pozitív életérzést, amit a nordic walkingozás nyújthat. A foglalkozáson rövid felszerelés és bot ismertetésre is sor kerül, hogy a saját botod és felszerelésed beszerzését megfelelő információkkal felvértezve bonyolíthasd.

Az foglalkozások helyszíne jellemzően Újpesten a Farkaserdő vagy a Margitsziget, de igény esetén más megbeszélt helyszín is lehetséges.

Aki még több technikai ismeretre és gyakorlásra vágyik, ajánlom a Haladó foglalkozást.