Kezdő I. páros foglalkozás

2020.11.01

Ára: 6 500 Ft/fő/90 perc

A két fős csoportban több idő jut az egyes résztvevők egyéni fejlesztésére. Időpontot esetileg egyeztetünk időbeosztásotokat előtérbe helyezve.

A Kezdő I. foglalkozáson személyre szabottan és egyéni fejlesztéssel megtanítom a diagonál technikát -a botok helyes használatát a felsőtest átmozgatásáért, mindezt összhangban a lábmunkával-, hogy igazán hatékony és balesetmentes lehessen a sportolás.

Szükséges felszerelés: kényelmes cipő, szabadidő ruházat, innivaló, hátizsák, vagy övtáska. Az oktatáshoz botot biztosítok és szaktanácsot adok a megfelelő bot kiválasztásában. A foglalkozások helyszíne jellemzően Újpesten a Farkaserdő vagy a Margitsziget, de igény esetén más megbeszélt helyszín is lehetséges.

Az Kezdő I. foglalkozáson csak a diagonál technika elsajátítására nyílik lehetőség, ajánlom a Kezdő II. foglalkozást is, melynek keretében más nordic walking technikákat, lépéskombinációkat, szabadtéri képességfejlesztő gyakorlatokat is meg lehet tanulni. A két alkalom ajánlott, de elegendő is ahhoz, hogy megfelelő ismereted legyen a nordic walkingozásról, mielőtt saját bottal sportolni kezdenél.