Nordic Walking Komplex  -Oktatás Kezdőknek

2022.03.01

Nordic Walking Komplex -Oktatás Kezdőknek

Csoportos (3-5 fő) 11 000 Ft/fő/3 óra

Csoportos oktatás keretében megtanítom a nordic walking különféle technikáit, a botok helyes használatát a felsőtest átmozgatásáért, -mindezt összhangban a lábmunkával-, hogy igazán hatékony és balesetmentes lehessen a sportolás. Mozgáskoordináció fejlesztés és nordic walkingos játék is a program része. Több éves tapasztalattal és nagy gyakorlattal, személyre szabottan és egyéni fejlesztéssel is biztosítom a magas színvonalú oktatást.

Az elsajátítandó technikák minden esetben a diagonál technika, páros bot technika, 1:3 technika, sasszé technika, a lejtmenetben, az emelkedőn ajánlott technikák az ízületek kímélése jegyében. Amennyiben jól halad a csoport, igény szerint lépéskombinációk, további ugró és futótechnikák elsajátítására is sor kerülhet, illetve képességfejlesztő szabadtéri gyakorlatok megtanulására, gyakorlására is lehetőség nyílik. A Kezdő Komplex Oktatás elvégzésével elegendő ismereted lesz ahhoz, hogy hatékony és változatos edzéseket állíts össze magadnak, vagy akár az edzéseimen is részt vehess, ahol mindezt szakszerűen kitalálom Neked és egy klassz csapatban lehetsz. Megtapasztalhatod a szervezetre gyakorolt számos jótékony hatást és azt a pozitív életérzést, amit a nordic walkingozás nyújthat. A Kezdő Komplex Oktatás szükséges, de elegendő is ahhoz, hogy megfelelő ismereted legyen a nordic walkingozásról, mielőtt saját bottal sportolni kezdenél.

Az oktatáson rövid felszerelés és bot ismertetésre is sor kerül, hogy a saját botod és felszerelésed beszerzését megfelelő információkkal felvértezve bonyolíthasd. Az oktatások helyszíne jellemzően Újpesten a Farkaserdő vagy a Margitsziget, de igény esetén más megbeszélt helyszín is lehetséges.

Az oktatás közben tartunk egy max. 30 perces szünetet, lehetőség van egy kávé, tea elfogyasztására, mosdó használatára, illetve télen jól esik a melegedő helyiség.

Szükséges felszerelés: kényelmes cipő, szabadidő ruházat, innivaló, hátizsák, vagy övtáska. Az oktatáshoz botot biztosítok és szaktanácsot adok a megfelelő bot kiválasztásában.

Meglévő közösségeknek, baráti társaságoknak, kollektíváknak (10 főtől) ajánlom a nordic walking csapatépítő tréningeket, mely egy könnyed, szórakoztató formája a nordic walking elsajátításának és felejthetetlen közös élmény a társaságnak.