Kezdő I. páros oktatás

2019.03.11

Ára: 6 000 Ft/fő/2 óra

A két fős csoportban több idő jut az egyes résztvevők egyéni fejlesztésére. Időpontot esetileg egyeztetünk időbeosztásotokat előtérbe helyezve.

A Kezdő I. oktatáson személyre szabottan és egyéni fejlesztéssel megtanítom a diagonál technikát -a botok helyes használatát a felsőtest átmozgatásáért, mindezt összhangban a lábmunkával-, hogy igazán hatékony és balesetmentes lehessen a sportolás.

Szükséges felszerelés: kényelmes cipő, szabadidő ruházat, innivaló, hátizsák, vagy övtáska. Az oktatáshoz botot biztosítok és szaktanácsot adok a megfelelő bot kiválasztásában. Az oktatások helyszíne jellemzően Újpesten a Farkaserdő vagy a Margitsziget, de igény esetén más megbeszélt helyszín is lehetséges.

Az Kezdő I. oktatáson csak a diagonál technika elsajátítására nyílik lehetőség, ajánlom a Kezdő II. oktatást is, melynek keretében más nordic walking technikákat, lépéskombinációkat, szabadtéri képességfejlesztő gyakorlatokat is meg lehet tanulni. A két alkalom ajánlott, de elegendő is ahhoz, hogy megfelelő ismereted legyen a nordic walkingozásról, mielőtt saját bottal sportolni kezdenél.