Kezdő I. egyéni foglalkozás

2020.12.18

Ára: 11 000 Ft/fő/90 perc

Ez a foglalkozás rendkívül hatékony mód a diagonál technika elsajátításához és csak RÓLAD szól. Időpontot esetileg egyeztetünk időbeosztásodat előtérbe helyezve.

Személyre szabottan és egyéni fejlesztéssel megtanítom a diagonál technikát - a botok helyes használatát a felsőtest átmozgatásáért, mindezt összhangban a lábmunkával-, hogy igazán hatékony és balesetmentes lehessen a sportolás.

Szükséges felszerelés: kényelmes cipő, szabadidő ruházat, innivaló, hátizsák, vagy övtáska. Az oktatáshoz botot biztosítok és szaktanácsot adok a megfelelő bot kiválasztásában. A foglalkozások helyszíne jellemzően Újpesten a Farkaserdő vagy a Margitsziget, de igény esetén más megbeszélt helyszín is lehetséges.

A Kezdő I. foglalkozáson csak a diagonál technika elsajátítására nyílik lehetőség, ajánlom a Kezdő II. foglalkozást is, melynek keretében más nordic walking technikákat, lépéskombinációkat, szabadtéri képességfejlesztő gyakorlatokat is meg lehet tanulni. A két alkalom ajánlott, de elegendő is ahhoz, hogy megfelelő ismereted legyen a nordic walkingozásról, mielőtt saját bottal sportolni kezdenél.