Edzések

2021.02.19

Első edzés tanítványainknak ingyenes 0 Ft

Edzés 1 500 Ft/fő

Edzés bérlettel 6 000 Ft/fő/5 alkalom

Járvány idején ingyenes on-line nordikos tornával igyekszünk enyhíteni a bezártság és a mozgás hiányának nehézségeit. Részvételi lehetőség a messenger szoba alkalmazás segítségével. -jelenleg szünetel

Edzésemen első alkalommal ingyen vehetsz részt.

Az edzéseim bérlettel is látogathatóak, így olcsóbbak.

A nordic walking edzések célja a test rendszeres átmozgatása, a sportág különböző technikáinak elsajátítása és gyakorlása, a különböző gyakorlatok végzésével a mozgáskoordináció, az izomerő, az ügyesség, a ritmusérzék, az egyensúlyérzék fejlesztése. Az edzések bemelegítéssel kezdődnek és nyújtással fejeződnek be, időtartamuk általában másfél óra, helyszín Újpesten a Farkaserdő, illetve esetileg tartunk máshová kihelyezett edzéseket.

Az edzésekre azokat várom, akik alapozó oktatáson részt vettek és legalább a diagonál technikát elsajátították.

Edzéseimet elsősorban azoknak ajánlom, akik napközben sokat ülnek az irodában, autóban vagy tartósan kényszertartásban dolgoznak és arra vágynak, hogy rövid idő alatt jól átmozgassák magukat a szabadban. Túlsúly nem akadály, a botok helyes használatával a mozgás ízületkímélő, a választott intenzitás a zsírégetéshez is optimális. Az edzéseken törekszünk a változatosságra, az intenzív gyaloglást mozgáskoordinációs, vagy izomerő fejlesztő gyakorlatokkal, erdei köredzéssel kombináljuk.

A jó hangulat és a jó közérzet edzés közben és utána is garantált! Találkozhatunk a mókusokkal, miközben a madárdal kíséri utunkat. Egy kis "nordic talking"-ra is sor kerülhet kedvenc sporttársainkkal. Botot korlátozott számban biztosítok.

Örömmel és szakmai felkészültséggel várlak TÉGED is ebben a kellemes kis erdőben!