Kezdő Komplex CsomagHa a friss levegőn való aktív kikapcsolódás, a testmozgás és az egészséged megőrzése foglalkoztat, akkor nincs más dolgod, mint belevágni a nordic walking világába! 

A Nordic Walking Kezdő Komplex Csomagunkkal nem csak egy egyszerű sportot választasz, hanem egy teljes életmódváltás lehetőségét nyitod meg.


 

Miért válassz minket?

Személyre szabott kezdet: Telefonos konzultációnk során szakértőink segítenek számodra a nordic walkingozásra szabott tervek kialakításában, hogy azok valóban az igényeidhez igazodjanak.

Csoportos oktatás: A 4 órás csoportos oktatás során profi edzőink segítségével megtanulod a nordic walking alapjait, miközben másokkal együtt élvezheted a közös sportolás örömét.

30 napos MENTÁCSKA korlátlan bérlet: A bérlettel részt vehetsz legalább 10 különböző programon, beleértve edzéseket, túrákat, terem tréningeket és egyéb rekreációs programokat. Egy hónapon keresztül a sport és a szórakozás szerves része lesz az életednek és kiismerheted a Nordic Walking Alapok nyújtotta lehetőségeket!

Nordic walking bot tanácsadás: Tanácsadóink segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb nordic walking botot, hogy kényelmesen és hatékonyan mozoghass.

Ajándék Nordic Walking Sport szelet: A csomag részeként egy kis meglepetéssel is kedveskedünk, hogy még sikeresebbé tegyük az indulásod.

Rendeld meg most a Nordic Walking Kezdő Komplex Csomagot 26.000 Ft-ért, és élvezd az egészséges életmód előnyeit! Kérhetsz ajándék utalványt is, ha másnak szeretnéd ajándékozni a csomagot.