CSAPATÉPÍTŐ

Nordic Walking

A természetben való mozgás a legjobb, amit tehetsz magaddal!

Hogy mindezt együtt egy csapatépítő keretein belül?

ez már a non plusz ultra


Miért jobb a nordic walkingon alapuló csapatépítő sok más csapatépítővel szemben?

Mert az irodisták, menedzserek, home office gép előtt ülők végre kiszabadulhatnak a természetbe, ahol egy minden izmot átmozgató, ám könnyen elsajátítható sport keretein belül egy csapásra az egészségükért is sokat tehetnek.

Miért a nordic walking más csapatépítő sporttal szemben?

Nincs szükség sem előképzettségre, se sportos alkatra, de még egy teljes napi elszakadásra és azzal járó átszervezésekre sem, hiszen a csapatépítő tréning időtartama mindössze három óra.

Kik szeretik leginkább a nordic walking csapatépítőket? 

A tartósan a gép előtt vagy az autóban ülők 30-as, 40-es, 50-es korosztály, akik intenzív szabadtéri mozgásra vágynak és a csapatépítőket követően sok esetben hálásak az új hobbi megtalálásáért, amit akár kollégáikkal együtt is folytathatnak.

Hogyan épül fel egy Nordic Walking Csapatépítő?

A csapatépítő időtartama három óra. Először is mindenki kap egy speciális tesztbotot és tanácsot, hogy számára milyen a megfelelő bothossz. Aztán egy közös bemelegítéssel, az alapismeretek,- alaptechnikák oktatásával kezdődik a tréning.
Ezt követik a már elsajátított technikákra épülő csapatépítő játékok.
Természetes környezetben garantáltan fejlődik a résztvevők mozgáskoordinációja, ügyessége és állóképessége is.

Végül akár egy erdei pizzázás is lehetséges.

Ízelítő a csapatépítő edzéshez

Nem várok, hogy a cégem csapatépítőt szervezzen, inkább egyénileg jövök alapoktatásra.

A csapatod mely tagjai lesznek különösen hálásak a nordic walking csapatépítőért?

Számítógép előtt vagy autóban ülők

Töltődj fel a természetben, mozgasd át valamennyi izmodat és ne engedd, hogy a tartós ülőmunka károsíthassa az egészséged!

Nők és férfiak egyaránt

A nordic walkinggal az egész tested edzheted, olyan izmaidat is átmozgathatod, amiről nem is tudtál. A nordikozás derűt és pozitív életérzéseket hoz életedbe.

Edzőterembe járók

Fülledt levegő és egysíkú közeg helyett irány a természet!
Csaknem minden izmodat átmozgatjuk szabadtéri edzéseinken.

Fogyni vágyók

Olyan intenzív, kardió edzés lesz, amit biztosan bírni fogsz! Tartósan a zsírégető zónában leszel, a botok használatával pedig kíméled az ízületeidet is.

Sportolók

Kiegészítő edzésként különösen futók, kerékpárosok kedvelik a felsőtest alapos edzése miatt. Ütős sportot űzőknek kifejezetten ajánlott, hogy a terhelésük kiegyenlített legyen.

Nordic walking fanok

Te már eleve nordic walking fan vagy? Akkor ez a kollégáiddal közös edzésforma számodra KIHAGYHATATLAN!

Ki lesz az edződ?


Lipusz Judit

rekreációs tréner
VDNOWAS nordic walking edző
szenior tréner

Oszlassuk el a tévhiteket! A nordic walking nemcsak az idősek sportja. Minél korábban kezded el a nordic walkingot, annál többet hozhatsz ki belőle!

Ugyanakkor az is igaz, hogy ez a sportág élethosszig űzhető, életkorunk előrehaladtával is alkalmas lesz arra, hogy egészségesen és fitten tartson.


Nincs felszerelésed?

Ne aggódj, mert a nordic walkingozáshoz mindössze egy kényelmes sport cipő, egy időjárásnak megfelelő szabadidőruha és a speciális nordic walking botok szükségesek.
A botokat pedig én biztosítom a tréningre.

Van olyan a csapatban, aki már nordicozott és van olyan is, aki még soha?

Semmi gond, hiszen a csapatépítőt egy ráhangolódó bemutatkozás után egy egyórás technikai alapfoglalkozással kezdjük.

Miután mindenki elsajátította az alapokat, utána kezdődhet a kétórás vidám csapatépítő edzés.

Ajánlatot kérek

A csapatépítőkre megbeszélés szerinti napokon lehet jelentkezni.
Ideális létszám: 12-36 fő
Helyszín: Margitsziget, Farkaserdő-Káposztásmegyer, Pilis, Balatonvilágos Magaspart, Tata Cseke-tó környéke vagy megbeszélés szerint
Ára: 9000 Ft/fő-től. Angol nyelven 10.500 Ft/fő-től

Erdei vagy erdő melletti pizzázás lehetséges, külön ajánlattal.

Csapatépítő tréning részleteiVálasztható helyszínek

Margitsziget

Farkaserdő - Káposztásmegyer

Barangolás a Pilisben a Kevélyek alatt

Balatonvilágos magaspart

Tata Cseke-tó környéke

vagy megbeszélés szerint

Ideális létszám

12-36 fő

Ára

9000 Ft/fő, angol nyelven 10.500 Ft/fő hétköznapokon, hétvégén 10%felár

Időtartam

3 óra

Időpont

A csapatépítőkre megbeszélés szerinti hétköznapokon vagy hétvégi napokon lehet jelentkezni.

Kattanj rá a nordicozásra velem
és ismerd meg a Nordic Walking Alapokat a média szemével!Akik már kipróbálták

velem a nordic walkingot

Andi

50+

"Egy éve barátnőm vitt el a Nordic Walking Alapok edzésére, ami meglepetésemre nagyon bejött. Minden porcikámat kíméletesen átmozgatja és Judit szerintem a legszuperebb edző. Mindenkire figyel, segít, nagyon lelkes és inspiráló. Szóval élvezem a szabadban a friss levegőn ezt az igazán jó mozgást, de mióta Judit kitalálta a zenés edzéseket, hát kifejezetten beleszerettem. Minden meg van benne ami egy jó, intenzív edzéshez kell. Nagyon jó zenékre, ritmusra végezzük a gyakorlatokat, mindezt úgy, hogy közben teljesen ki tudok kapcsolni és észre sem veszem, hogy milyen intenzitással végzem a gyakorlatokat. Trénerünk még a futást, az ugrálást is belecsempészte az edzések összeállításába, ami a zene segítségével sokkal könnyebb és felszabadítóbb. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert egy ilyen edzés után olyan érzésed van, mintha kicseréltek volna. Mindenki mosolyog és ez az érzés és öröm belülről jön. Nincs szerintem még egy ilyen sport vagy mozgásforma ami ennyire összetett és élvezetes, hisz itt minden adott, a gyönyörű környezet, a friss levegő, a jó társaság, a kíméletes de mégis nagyon intenzív mozgás, a jó zene, ritmus, egy kis tánc és nem utolsó sorban a jó edző! Szuper, a legjobb!!!"

Timi

40+

"Szeretem, mert zenés. :) Sokszínű (diagonál, páros bot, sasszé, futás, és a leglátványosabb 4 diagonál 2 páros bot), mindenki megtalálhatja az edzettségi szintjének megfelelő technikát, tudja magának könnyíteni, nehezíteni. Jól felépített (bemelegítés, edzés, levezetés), együtt vagyunk és mégis magunkban, javítja az állóképességet, megmozgatja a keringést, "erősebb" mint egy "normál" edzés (vagy magadnak erősebbé tehető), lehet benne kihívás, fejlődési lehetőség. Mindig várom, hogy legyen újra!"

Dezső

60+

"Mindenkinek ajánlom a nordicot, aki bármikor végezhető, egész testet átmozgató szabadidősportot keres,vagy fogyni szeretne, vagy hát-, derék-, váll fájdalmait szeretné megszüntetni. Nekem pl. 20 kg-ot sikerült fogynom egy év alatt, igaz volt is miből. Nem lett szükségem fájdalomcsillapító injekció kúrára a nyaki gerincemre, amire korábban rendszeresen ráfanyalodtam. Kívánom mindenkinek, hogy a nordicozás eredményeként szülessen meg az igénye az intenzívebb mozgásra, a kondíció javításra is. Erre kiválóan alkalmas a zenére nordicozás, a gyors, ütemes, a többiekkel szinkronban végzett mozgás.

Tibor

40+

"Szeretném ajánlani a zenés nordic walkingot, azok számára, akik szeretik a zenét, akik szívesen sportolnak csapatban, és akik kicsit intenzívebb mozgásra vágynak. Továbbá ajánlom edzőrtermi edzések kiegészítő kardió edzéseként, ami a friss levegőn a természetben zajlik. Minden korosztásztálynak mert nem csak az időseké a világ! :) 

Andrea

60+

"Három éve szerettem bele a nordic walkingba... Azóta "szorgalmasan" járok Lipusz Judit edzéseire (NWA). Nemrég indított egy úgynevezett "Zenés nordicot", melyen zenére,különböző technikákkal, lépéskombinációkkal nordicozunk. A botok használatával ízületkímélő módon ugrásokat is meg tudok csinálni és még futni is tudok! Kicsit "keményebb", mint az alap nordic, de merem ajánlani az "idősödő" korosztálynak is." 


Kérdésed van?

Keress bátran elérhetőségeimen!

Hívj hétköznapokon 17 óra után, vagy szombaton egész nap!

+36 30 467 7652

Lakossági csoportos oktatások kezdőknek folyamatosan