Bemutatkozás

Az edzőről

Lipusz Judit


rekreációs tréner
VDNOWAS nordic walking edző
szenior tréner
asztalitenisz sportoktató

Mobil 17 óra után: +36 30 4677652
Email: nordicwalkingalapok@gmail.com
Adószám: 49173839-1-41
facebook: Nordic Walking Alapok

"A mozgás a király. A táplálkozás a királyné. Együtt övék a királyság." Jack LaLanne

... egyszer csak ráébredtem, hogy meg kell változtatnom a sportolási szokásaimat... Az "északi gyaloglás" rögtön megtetszett, megtanultam és rajongója lettem. Nordic walking edzőként, rekreációs és szenior trénerként vallom, hogy ez a sportág élethosszig űzhető, életkorunk előrehaladtával is alkalmas lesz arra, hogy egészségesen és fitten tartson.

Te is találkoztál már a problémával, hogy napközben sokat kell ülnöd az irodában, az autóban, vagy otthon a számítógép előtt? Vagy gyakran kényszertartásban dolgozol? Neked is fáj néha a hátad, nyakad, derekad? Összejött egy kis túlsúly, amit le kéne dobni? Gerincproblémád időről időre jelentkezik?

Hiszem és vallom, hogy mindezek megelőzésében, megszüntetésében hatékony segítség lehet ez a sportág. Mozgásra hívlak Téged is, ha fontos az egészséged megőrzése, vagy szívesen tennél a tartós alakformálásodért és kedveled a vidám hangulatú szabadtéri sportolást.

A Kezdő foglalkozásokon személyre szabottan és egyéni fejlesztéssel megtanítom a diagonál technikát és más technikákat is - a botok helyes használatát a felsőtest átmozgatásáért, mindezt összhangban a lábmunkával- , hogy igazán hatékony, biztonságos és élvezetes lehessen a sportolás.

Hívlak és várlak Téged is, hogy kipróbáld ezt a nagyszerű szabadtéri sportot! Kívánom Neked is, hogy megtapasztald azt a fittséget és pozitív életérzést amit a nordic walkingozás nyújthat!

Előzetes bejelentkezés szükséges.